Феновете тръпнат: Стана ясно аут ли е Галена от „Гласът на България“

Преди месец и половина бе оповестено, че на треньорските столове в новия сезон на ‘Гласът на България ще седнат отново Любо Киров и Дара. Отсъствието на останалите двама членове породи хиляди въпросителни.

Съдбата на Галена и Иван Лечев като жури в музикалното шоу бе неясна, а същевременно в медиите се появиха няколко имена като техни заместници. Според слуховете, Азис ще е представителят от попфолка, а на мястото на Лечев ще застане Влади Ампов – Графа, който има опит като ментор в този формат.

Догадките дотук. Вече е ясна и втората двойка треньори в предстоящия девети сезон на „Гласът на България“ по bTV. Това са двамата и единствени действащи треньори, с победа в шоуто досега – звездните Галена и Иван Лечев. В последния сезон Галена изведе гласовитата Петя Панева до титлата „Глас на България“, а Мастър Иван Лечев три пъти преди това бе треньорът-победител в различните сезони.

Двамата се присъединяват към вече обявените Дара и Любо Киров, а четиримата заедно оформят пълния, изключително силен и определено колоритен треньорски състав в деветия сезон на „Гласът на България“. Той ще стартира тази есен по bTV, а снимките тепърва предстоят.

Кандидатите да участват в надпреварата за 50 хиляди лева, да бъдат чути от цяла България и да станат новия „Глас на България“, тази година са стотици. След проведените прослушвания, те вече подготвят своите сценични изпълнения, издават от екипа на предаването.

„Нямам търпение да стартираме работа по новия сезон и да чуя новите гласове на България! Тази година очаквам още повече талантливи участници, които да ни завладеят с пеене и присъствие“, споделя вълнението си Галена.

„След победата на моя отбор в последния сезон очаквам, че моите любими колеги треньори ще се „постараят“ да ми отмъкнат короната, но отсега да знаят, че няма да им е лесно“, усмихва се тя и добавя: „Гласът на България“ е едно прекрасно изживяване и съм щастлива, че отново ще бъдем заедно!“.

Въпреки, че в последния сезон Иван Лечев не успя да стигне до победата със своя отбор, той не само не губи надежда, а подхожда с подобаващо самочувствие и типичното си чувство за хумор: „Мисля, че е крайно време най-добрият треньор да спечели отново!“, заканва се с усмивка той.

Явно конкуренцията между треньорите този сезон ще е наистина сериозна и всеки от тях ще бъде готов на всичко, за да привлече в отбора си най-добрите, интересни, впечатляващи и завладяващи гласове. Кой от тях ще чуе пръв, ще разпознае и ще се обърне на новия „Глас на България“ зрителите предстои да разберат – тази есен по bTV.

Далеч по-опитен и още по-усмихнат в новия сезон се впуска и неговият чаровен водещ – синеокият музикант, продуцент и актьор – Иван Тишев.

„За първи път миналата година бях водещ на толкова мащабен телевизионен формат и определено беше голяма тръпка и емоция за мен. Сега съм още по-уверен и нямам търпение отново да посрещна талантливите гласове на България и заедно със зрителите да се потопим в магията на музиката“, споделя той, пише show.blitz.bg.