Феновете я съсипаха: Бони заприлича на Жокера

Фолк певицата Бони е попрекалила с корекциите по лицето си. Ромската дива сякаш е станала друг човек и няма нищо общо с жената, която беше преди 10-на години, пише „Уикенд“.

47-годишната изпълнителка иска да изглежда по-млада и постоянно се подлага на всевъзможни интервенции, но постига обратния ефект и само се загрозява. „В устата прилича на главния герой от филма „Жокера”, осмиват я в социалните мрежи.

Бони си е сложила нови, бели фасети и е уголемила устата си до гигантски размери. Тя е опънала цялото си лице и мимики почти липсват. Отделно е ремонтирала скулите си и е подменила силиконовите си импланти. Бонка, както е истинското име на певицата, е признавала само за изкуствения си бюст и ремонтирания си нос.

„Как можа да си го причиниш? Виж се на какво приличаш! Като восъчна кукла си!”, гласят зловещите коментари по адрес на изпълнителката на „Клада от страст”. Тя не си признава за подобренията, но всичките й последователи забелязаха огромната промяна. Бони буквално се е видоизменила и дори избелила, тя вече не е мургава, каквато беше в зората на своята кариера.

„Бони много иска да се запази млада и постоянно мисли как да се разкраси. Харесва се такава, цялостно тунингована”, коментират от обкръжението на изпълнителката.

Певицата обмисляла още какво може да пипне и скоро пак щяла да ляга под ножа. Феновете й не одобряват интервенциите и я хокат, че е загубила идентичността си, но тя не слуша никого, освен пластичния си хирург.

Previous post Звезда от новия „Татковци“ сподели, че е интересно да участва в тройка
Next post Дженифър Анистън – година любов с лорд Честърфийлд