Фенове поправят Брад Пит, сбъркал името на Бакалова

Фенове поправят Брад Пит, сбъркал името на Бакалова

Фенове от цял свят подпалиха социалната мрежа Туитър след церемонията по раздаването на наградите „Оскар“. В причина за това се превърна речта на Брад Пит, с която той представи актрисите в категорията за поддържаща роля.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ представи всяка от тях с няколко изречения. И въпреки че благодарение на дублажа, българските зрители не са чули, той всъщност не успява да произнесе нетипичното за американските ширини име на Мария Бакалова. Така, той променя името й на „Бакалава“.

Холивудският ас действително сравни българката с Мерилин Монро. Това, което не успяхме да чуем обаче е разказът му, че самата Бакалова е голям почитател на актрисата.

„Брад Пит току-що уби името на Мария Бакалова“, „Брад Пит сбърка името на Мария Бакалова на живо по телевизията“ и „Лицето на Мария Бакалова: Това е Брад Пит. Но ми сбърка името. Но е Брад Пит“ гласят само част от коментарите на феновете в Туитър. Мнозина са останали очаровани от изчервяването на българката при споменаването й от страна на прочутия актьор. Той пък й предвеща светло бъдеще и я приветства с отворени обятия в Холивуд.

Припомняме, че в категорията в крайна сметка спечели Юн Юх-джунг от „Минари“. Тя влезе в историята като първата южнокорейка с „Оскар“.

Share