Фен на Преслава си татуира нейна песен

Запален фен на попфолк певицата Преслава ѝ показа татус на нейна песен, става ясно от неин клип в ТикТок. Звездата се трогва и веднага запява парчето, маркирано по кожата на почитателя. Страстният поклонник на брюнетката догонил своя идол покрай нейно участие. След като навива ръкава на ризата си, показва на попфолк фурията татуиран код от стрийминг платформата Спотифай, който самата Преслава разчита с телефона си.

„Насочваме камерата към неговата татуировка“, коментира тя, докато неин приятел записва реакцията ѝ. 3апечатаният в кожата код може да се сканира и препраща към дадена песен. Татуираната песен не е коя да е, а вечният хит на Преслава „Нямаш сърце“.

@preslava_tiktok

Татуировката на Слави е 🔝, а от пеенето … 😷 има какво да се желае 🤣🤓 #preslava #tattoo #нямашсърце #станислав

♬ original sound – Preslava

Фенът прави опит да запее песента, но музикалните му умения обаче само разсмиват Преслава, която взима нещата в свои ръце.

„Ти както я започна песента, аз не мога да продължа“, шегува се изпълнителката. 3а да спаси ситуацията, тя запява наново парчето.

„Татуировката е топ, но от пеенето има какво да се желае“, коментира Преслава, но не може да скрие, че е поласкана, пише HotNews.

Previous post Мария Игнатова отпразнува 43-ия си рожден ден без светски шум
Next post Наталия Гуркова обяви, че пуска свой моден бранд