Фики Стораро за личния си живот: Любовта е много гадно нещо

Поп фолк звездата Фики Стораро по-рядко говори за личния си свят, предпочита да показва промените нагледно, в профила си в социалните мрежи.

Когато става дума обаче, за брат му Емрах, ситуацията рязко придобива по-различни нюанси. И със сигурност по-провокативни, а и притеснителни, ако съдим по реакции в мрежата след скорошно любопитно видео.

„Любовта е много гадно нещо“, това пее Фики заедно с брат си Емрах, но както става ясно, това не е следствие на случващото се в реалния му живот, а на поредното артистично превъплъщение на изпълнителя, пише show.blitz.bg.

А дали съвместното парче на братята няма да носи именно заглавието „Любовта“ е много гадно нещо“, предстои да разберем много, много скоро, още в края на месеца, за когато е предвиден проекта им.

Наскоро Фики Стораро зарадва феновете си и с песен, която за отрицателно време се превърна в тотален хит – „Чупки в кръста“. „Всички сме ценители на стойностната музика и това е супер. Но когато сме с приятели, на маса, забравяме, че “аз такива неща не слушам”, защото душата има нужда да се отпусне понякога. Именно за тези случаи, за споделените моменти на забавление без задръжки направих този кючек!“, пише той за песента.