Фики Стораро: Няма да сменям жанра!

Поп-фолк звездата Фики Стораро тушира слуховете, че ще се откаже от лекия жанр. След бляскавото му представяне в шоуто „Като две капки вода“ се заговори, че той ще напусне редиците на „Пайнер“.

“Не е истина, че ще сменям жанра, тъй като това е музиката която до ден днешен ме е изхранвала и съм имал успехи с нея. Но аз съм човек, който обича всеки жанр музика и съм готов да импровизирам, ще имам нови изненади за хората, които слушат моята музика, защото оттук нататък ще бъде много различна… Нека хубавата музика печели, няма значение в кой жанр“, казва Фики в телевизионно интервю, цитиран от Планета тв.

Изпълнителят на „Ще те закарам“ посреща 2021-ва с оптимизъм и вярва, че през новата година ще се завърнем към нормалния си начин на живот. Той не крие, че е нетърпелив да види какво му е приготвила тя, но в свое послание към публиката споделя:

“Дадох си сметка, че понякога трябва да забавим темпото, да се наслаждаваме на времето с най-близките ни хора и да оставим стремежите и амбициите да почакат“.