Фики с дебютен международен проект, в комбина с румънска легенда

Наред с последната си песен „Не ти прощавам“, която, въпреки че е балада, се радва на голяма популярност у нас и се превърна в хит, Фики трупа успехи и на международно ниво. Той се включи в проект на румънския музикант и продуцент Кости, който обединява петима певци от Румъния, България и Великобритания в микс от две песни, изпети на румънски, английски и турски език. Jador, Culita Sterp и Costi изпълняват „Baby“, а Фики – „Alarma“, заедно с Tohi.

Tohi е известен изпълнител, композитор и продуцент с над 6,2 милиона последователи в Инстаграм. Има ирано-английски корени и живее в Лондон. Пандемията наложи нов начин на създаване на сингли и видеоклипове – всеки да запише и заснеме своята част там, къдъдето се намира, но това не е попречило ни най-малко на качеството на крайния продукт, което личи и от интереса към него. Само за няколко дни „ Baby | Alarma“ има над 1 милион гледания в You Tube.

Паралелно с работата върху своя репертоар младият Стораро хвърля значително време и енергия, за да се представя максимално добре и на сцената на „Като две капки вода“. Снощи той влезе в образа на Tom Jones и с изпълнението си на „Sex Bomb“ отново се радваше на високо одобрение от зрителите и журито.

„Ти го имитира едно към едно! Как е въможно да пееш по този начин и в същото време да мислиш толкова много за имитацията и да я правиш с такова чувство за мярка? Удивително е това, което правиш на тази сцена! Това е една абсолютно брилянтна имитация!“, Хилда Казасян не скри удивлението си от таланта и старанието на Фики.