Филип Буков заведе тайно гадже в Барселона

Актьорът Филип Буков се отправи на екскурзия в Барселона с тайно гадже. Звездата от „Татковци“ сам показа няколко снимки, на които старателно крие лицето на момичето, което му прави компания в Испания. Според фенове на актьора тайнствената брюнетка най-вероятно е известна в публичното пространство и затова той не иска да разкрива самоличността ѝ.

„Имам си гадже, но няма да се женим, поне засега. Тя е студентка в СУ и е по-малка от мен с пет години. Не искам да говоря за нея, тъй като тя самата не иска да е в публичното пространство. Преди нея имах дълга връзка с жена, която също много обичах, но трябваше да се разделим, тъй като искаше брак и дете, а аз не бях готов за това“, призна преди време актьорът, чиято звезда изгря в „Откраднат живот“.

Според негови приятели обаче той отдавна е разделен с въпросното момиче, а новата му връзка е от съвсем скоро, пише „България днес“.

Само за няколко месеца актьорът се забърка в няколко любовни афери с известни българки. Още през лятото снимките на филма „Аферата Пикасо“ го свързаха с красивата Диляна Попова. С бившата изгора на Асен Блатечки заснеха горещи кадри на плаж край Лозенец. Тогава тръгна слух за тяхна връзка и извън снимачната площадка, но това си остана само слух.

След това се появиха снимки с певицата Виктория Георгиева, но се оказаха част от новите ѝ видео клипове.

Само за няколко години с ролите си в „Откраднат живот“ и „Татковци“ Филип се превърна в един от най-желаните ергени у нас. Той често е заобиколен от фенки, но не си е позволявал да преминава границата.

„Държа се мило с почитателките. Джентълмен съм. Но милото отношение понякога се тълкува погрешно като нещо по-специално“, изненадан е Буков.

В комедийния сериал „Татковци“ актьорът изигра успешния, самовлюбен и арогантен на моменти адвокат Алекс, който случайно разбира, че има 6-годишен син. „Харесва ми да го играя. Това, че е дързък и нахален, много ми допада“, казва Филип. Намира героя си за женкар и казва за себе си, че не е фен на подобно отношение към жените.

Previous post Бизнесдамата Вили Боршукова осъди плеймейтката Жанета Осипова за клевета
Next post Сузанита: Правила съм тройка, докато баща ми е бил в другата стая