Филип Киркоров сключил брак с мъж

Кралят на руската естрада Филип Киркоров и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в сватбени костюми. Видео от събитието е публикувал самият певец в своите социални мрежи.

Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“. При това певецът е облечен изцяло в бял костюм и риза, а блогърът – в класически черен костюм с бяла риза и папийонка. „Живот, любов… Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров.

„Най-накрая намерихте половинката си. Бъдете щастливи“, гласят коментарите на феновете на мегазвездата. Някои от тях смятат, че романът на Киркоров и Давид е съвсем истински, други заподозряха, че вероятно той за пореден път си прави пиар, за да попадне на първите страници на таблоидите в Русия и по света. Други пък приеха шокиращата сцена като подкрепа към хората с обратна сексуална ориентация, защото именно месец юни е „месецът на толерантността“ и гей парадите.

Самият Киркоров миналата година сподели, че води бурен личен живот. Така и не успял да открие голямата любов след разтрогването на брака им с руската легенда Алла Пугачова, с която бяха семейство цели 11 години. Въпреки раздялата те си остават приятели и досега са в отлични отношения. Тя обаче има зад гърба си цели 5 венчални церемонии, докато любовната биография на Филип е доста по-оскъдна.