Филип от „Игри на волята“ се захвана с ново занимание, освен еротичните танци

Електроинженерът Филип от „Игри на волята“ смени палавите фотосесии и еротичните танци, с които си спечели цяла армия от фенки, с ново занимание. Услугата, която вече предлага ще му носи допълнителен доход.

Финалистът от последния сезон на екстремното риалити стана част от семейството на голям сайт за видео поздрави. Фифо ще заработва по 39 лева за видео поздрав, а ако искате личен разговор с него, то се подгответе да платите 69 лева. Продължителността на разговора не е ясна, но пък ако сте фен на Фифо вероятно и 5 минути ще са достатъчни.

Миналогодишната звезда от „Игрите“ Симеон Станкович, който е във въпросната платформа, иска също 39 лева за видео поздрав. Големите звезди пък прибират между 200-500 лв. за поздрав или разговор.

Малко след старта на последния сезон на „Игри на волята“ Фифо лъсна в палава фотосесия по боксерки и кожени слипове. Българският Том Круз се е впускал в участия в не един конкурс за красота, както и в ТВ формат за таланти, в който показва завидни способности в мръсните танци.

Previous post „Черната“ Златка напомни за себе си с нова фотосесия по бельо
Next post Тони Димитрова реши да стане писателка