Финалистка в „Гласът на България“ чака бебе от колега

Кристина Дончева, финалиската в последния сезон на „Гласът на България“, е в трепетно очакване на първото си дете, съобщава ПИК. Неговият баща е колегата й Артьом Анатолиевич, познат на меломаните с артистичния превдоним Арти.

Бебето ще се появи в началото на лятото, като най-вероятно ще отложи за известно време сватбените планове на родителите си. Припомняме, че Арти предложи брак на Кристина към края на музикалния формат, в който тя участва. Тази година те не успяха да организират сватбата си, тъй като сложната коронавирусна обстановка им попречи, но бяха насрочили дата за идното лято.

„Много е хубаво чувството, нямам търпения да го усетя как рита. Ако знаете Арти как плака, когато разбра, не съм го виждала така“, призна певицата.

„Приятели, ще ставам баща. Даже не знам какво да кажа. Няма да разказвам точно как се случи, защото предполагам знаете как се правят бебета. Разбрахме, колкото и да е странно, септември месец, когато бяхме на почивка и започнах да качвам на корем. Казах й: „Бебче, да нямам аз някаква пасивна бременност?“. Прибрахме се от почивката, направихме един тест – беше отрицателен. Вторият на сутринта беше положител. Много ми е хубаво. Явно съм слушал много тази година, за да имам такъв невероятен подарък“, едва сдържа емоциите си и Арти.

Previous post Николета Лозанова – чисто гола във вана на Малдивите
Next post Мария Бакалова надмина Глен Клоуз в надпреварата за „Оскар“