Фитнес гуруто Сами Хосни стана баща

Още едно звездно бебче се появи на бял свят само преди броени часове. След като през май тази година фитнес инструкторът Сами Хосни, добил популярност след участието си във „Фермата“, и Мила Савова, участничка в последния сезон на „Сървайвър“, споделиха, че очакват своята първа рожба, ето че тя вече е тук.

„Видях го, Сами беше до мен през цялото време, преди мъничко си тръгна. Много съм щастлива, много съм доволна и така. Всичко е наред, много благодаря на всички, които питат и пишат. Много яка емоция!“, сподели в стори самата Мила.

„Благодаря, че си винаги с мен Сами Хосни!“, написа тя върху самото стори в инстаграм. По думите и разбираме, че и тя, и малкият са добре, а раждането е било с цезарово сечение.

Сами също отбеляза щастливата новина в социалните мрежи, благодари на своята половинка, че го дарила с най-голямото богатство. „Мила е невероятен герои и жена за пример. Обичам те безкрайно, любов моя“, пише още щастливият татко.

Припомняме ви, че двамата разкриха най-чаканата новина чрез пост в Инстаграм: „Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време. И така де… изглежда, че имаме нов шеф. Шефът най-вероятно ще стартира работа на новата си позиция през октомври 2022“ – написа Сами Хосни към кадъра, на който Мила държи снимка от ехограф.