Фолк певецът Константин пипна COVID-19, за втори път

Чаровният фолкаджия Константин е освен музикален и медицински феномен. Култовият певец влиза в бройката на заразените с коронавирус у нас за втори път, като подобните случаи в България се броят на пръстите на ръката и дори в световен мащаб са все още едва няколко стотици.

Изпълнителят на „107 дни“ е имал установен контакт със заразен с опасния вирус и се е наложило да се тестват той, съпругата му и двете им деца. Пробите на семейството на Коцето са взети от медицински екип лично в дома му.

На бързия тест се показало, че певецът е заразен с коварния вирус. Очаква се да излезе резултатът от PCR-а, за да бъде сигурна диагнозата. Дотогава певецът се е изолирал в къщата си и е преустановил всичките си контакти.

Коцето сподели интересно видео, в което благодари на почитателите си, че са толкова активни в социалните мрежи и се похвали, че вече има 200 хиляди последователи в инстанграм. На клипчето се видя, че в къщата му обикаля дегизирана жена, която извършва някакви проби. Именно тогава са взети бързи тестове на него и семейството му.

Иначе братовчедът на Лияна беше сред първите българи, изкарали COVID-19 в началото на годината, или поне така се похвали самият той. Според Константин първият път се е заразил по време на пътуване до Тайланд точно в пика на пандемията в Азия.