Фолк певица тръгна по стъпките на Зуека

Кризата покрай коронавируса отприщи неподозирани таланти сред голяма част от родните знаменитости, които са поставени пред жестоко изпитание на оцеляване, след като дълго време не можеха да практикуват професиите си. Става въпрос за актьори и певци, все хора на изкуството, които започнаха да гледат на света по по-различен начин в тези трудни за всички времена.

Актьорът Васил Василев – Зуека преоткри своя талант към рисуването и на стари години стана художник. Той се отврати от родния шоубизнес и намери лек за душата си в четките и боите. Дори реши да напусне България и да започне живота си на чисто, далеч от суетата, камерите и показността.

Оказа се, че фолк певицата Валя има същия талант като Зуека и по време на първия локдаун е започнала да рисува. Изпълнителката се хвали пред приятелите си в социалните мрежи с невероятни картини, които се радват на значителен успех.

„В процеса на рисуване, освен песните, които обожавам да правя за вас, обичам да изливам емоциите си и върху платното“, споделя Валя. И тя, като всички изпълнители, е поставена в трудно положение, след като дълго време заведенията не работеха, а участията и към момента са значително намалени.

В картините на Валя най-често присъства морето, което неведнъж е запявала в своите хитове през годините. В последните няколко години, освен с попфолк песни, Валя радва почитателите си и с фолклорни парчета, с които пробива на на участия извън нощните клубове, като сватби и празници на градовете, пише сайтът show.blitz.bg

Previous post Разместване в класацията: Поп фолк певицата с най-голям бюст вече е…
Next post Ивана шокира с изненадващо признание: Болна съм!