Фотографи комплексирали Алекс Петканова за носа й

Фактът, че фотографи коригират носа й на снимките, комплексирал модела Александра Петканова относно визията й. Звездата, която сключи брак в къщата на Биг Брадър, разкри в дълго видео историята на козметичните корекции по себе си.

Обясни обаче, че носът не е нещо, което иска да промени. „Мислила съм си, но ме е спирало това, че бих изглеждала идентично с много други момичета, които са си правили подобна операция“, обясни Алекс в 40-минутния клип. Тя подчерта, че не е против интервенцията, но смята, че дори и да се подложи на такава няма да търси пълна трансформация на носа си. Малката гърбица, която мнозина определят като неин чар пък тя дължала на счупване на костта в миналото.

9600 лв. пък е платила Петканова за силиконовите импланти в гърдите си. Операцията си тя направила в началото на 2016 г., като обясни, че сама е събрала необходимата сума за осъществяването на подобрението. До желанието й да иска козметичната промяна се стигнало, след като установила, че бюстът й е прекалено малък за професионални фотосесии на бански, например.

В рамките на цялото видео Алекс разказа как е избрала хирурга, при който да си постави имплантите, като изброи и наборът от изследвания, на който трябва да се подложи всяко момиче преди подобна интервенция. Сред недостатъците, които открива Петканова при гърдите си е разстоянието между тях, което тя отдава предимно на подмускулното слагане на имплантите и ежедневните й тренировки.

Previous post 14 държави аплодират Виктория за Евровизия 2021
Next post Тези евтини предмети носят лоша енергия в живота ви