Фото от медения месец на синоптичката Нора Шопова

Нора Шопова вдигна планинска сватба през уикенда с адвокат-милионер, но вече е на морския бряг. При това не къде да е, а в рая на романтиката през лятото-остров Капри.

Часове след като каза „да“ на Траян Косев на голямо градинско тържество край Елин Пелин в събота, тя вече яде сладолед и пие аперол в Италия.

Двойката, която е заедно от студентските си години, си каза „да“ пред стотици гости и приятели, а за най-важната нощ красавицата избра семпла бяла рокля с паднало рамо по тялото и с голяма цепка, която ѝ осигури повече подвижност, пише blitz.bg.

До олтара сегашната водеща ба заведена от баща си, която е дългогодишен шеф на историческия музей в родното ѝ Панагюрище. Майка ѝ си отиде преди две години.

Младоженците предпочетоха да заложат на бели маратонки и кецове вместо на класически официални обувки, за да могат да се насладят на вечерта. Партито бе уважено и от участниците в предаването „Фермата 5“ – брокерът Димитър Калайджиев и Красимира Цонева, които след края на формата станаха двойка.

Впечатление прави, че нито една от колежките на Нора и в двете телевизии, в които е работила, не е поканена на пищното парти. За кратко Шопова дели ефира с Никол Станкулова и Гергана Малкоданска в Нова телевизия, а днес е водеща на спортните новини по БНТ, от които не разбира нищо, пише „Хотнюз“.

Нора, която е първата българка, заснета на корицата на модната библия „Вог“, се запознава с бъдещия проспериращ адвокат Траян в УНСС и бързо след това намират път един към друг. Нора получи годежния си пръстен още на рождения си ден през юли миналата година. Заради пандемията обаче тя и бъдещият ѝ съпруг дълго чакаха деня, в който официално ще си кажат „Да!”.

Previous post Деси Димитрова зашемети с дълги крака
Next post Георги Христов изля гнева си срещу Лили Иванова