Фурията Дара спала с бившия на Маги Джанаварова

Дара била неназована колежка, откраднала мъжа на певицата Маги Джанаварова. Младата варненка е имала кратка секс афера с бургазлията Деян, който бе гадже на Джанаварова, пише „Уикенд“. Дуетната половинка на 100 кила имаше 3-годишна връзка с Деян, която е приключила през лятото на 2021 година. Причината била изневяра – оказало се, че мачото е кръшкал.

„Причината за раздялата беше предателство. Да видиш че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра – и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N-та на брой. В този момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана“ – сподели Маги Джанаварова в тв интервю, но не пожела да разкрие коя е колежката, която е откраднала гаджето ѝ.

Според „Уикенд“ това е била Дара, но младежът не се е задържал дълго и с нея. За сметка на това се хвалел с кого е преспал и това достигнало до ушите на Маги. Деян го раздавал плейбой и излизал с различни жени, но половинката му трябвало да бъде вярна, да не се облича разголено, предизвикателно и да се съобразява с него, това разкри самата тя, която вече се чувства освободена.

Днес изпълнителката е щастлива с нов по-млад мъж, като оставила в миналото си неверника и Дара.

Previous post Алекс и Дани Петканови вече са официално разведени
Next post Златка Райкова избяга в Турция с новия си любовник