Футболистът Георги Йомов смени Ария с ново гадже

Футболистът Георги Йомов смени доскорошната си изгора, попфолк певицата Ария, с ново гадже от съседските страни. Бившият национал заби секси македонка, казаха запознати пред „Телеграф“.

Той сподели снимки с новата дама на сърцето си и в личния си профил в Инстаграм. От публикацията му става ясно, че двамата са на почивка във Варна. На снимката Йомов е прегърнал любимата си на плажа, а под нея е поставил заключен катинар.

За да скрие приятелката си от зли очи обаче, той не я е отбелязал в поста си. Според запознати става дума за атрактивна македонка.

Хубавицата е не по-малко атрактивна от Ария, коментират в светските среди. Секси мацката има над 25 000 последователи в Инстаграм. И редовно пали въображението им с провокативни снимки по бански.

Името ѝ е Александра. Майка е на 9-годишно момиченце и е собственик на онлайн магазин за дрехи.

Футболистът, чиито състезателни права са спрени до 25 август 2026 г., не жали средства, за да впечатли половинката си, и двойката е отседнала в един от най-скъпите хотели на северното ни Черноморие. Там петзвездната нощувка край брега е на цена от около 800 лв. на вечер.

Двамата обикалят едни от най-скъпите заведения в града и околностите, а очевидци споделят, че не спират да се прегръщат и целуват на обществени места.