Футболна съпруга оплю балканските жени

Известната сръбска певица и футболна съпруга Йелена Карлеуша предизвика взрив от негативни коментари със свое изказване. 42-годишната половинка на сръбския национал Душко Тошич обяви, че балканските жени сами са си виновни, че мъжете им кръшкат.

Карлеуша, която има дъщери Атина и Ника от Тошич, каза, че повечето дами се отпускат след раждането и липсата на атрактивен външен вид кара съпрузите им да търсят забавления другаде. „Жените на Балканите са такива. Раждат, а след това се отпускат, а някои направо се разпадат. Затова мъжете им изневеряват. Разбирам ги. Жениш се за една, а после получаваш съвсем друга жена след раждането. Аз не съм такава. Не чистя, не гладя. Моята работа е да съм сексбомба. Това ми носи пари“, отсече тя в тв шоу.

Думите й моментално бяха цитирани в социалните мрежи, където десетки гневни домакини започнаха да я обиждат, определяйки думите й като унизителни и неприемливи.

Самата Йелена отглежда свой образ и подобие в лицето на 12-годишната си щерка Атина. Момичето се е превърнало в истински модел за подражание на своите връстнички и вече има цели 90 000 последователи в Инстаграм. Мнозина коментират, че Атина е „копие на майката“ както по външност, така и по поведение. Атина буквално сияе на последната фотосесия, която й бе направена от известния фотограф Деян Миличевич.

Наскоро Йелена посочи за сръбския в. „Телеграф”, че всичко, на което я е научила покойната й майка Дивна, сега предава на своите наследнички Атина и по-малката Ника (11). „Атина не знае дали ще бъде волейболистка, танцьорка, модел, актриса – тя иска всичко, същата като мен”, усмихна се атрактивната звезда.