Фънки отново си навлече зрителското недоволство

Последният излъчен концерт на живо на „Като две капки вода“ бе определен от много от феновете на формата в социалните мрежи като един от най-силните. Звездните дуетни изпълнения накараха зрителите в залата на няколко пъти да се изправят на крака. В крайна сметка победител на вечерта стана Краси Радков заради умопомрачителната си имитация на Слави Трифонов, пише Шоу Блиц.

Разбира се, шоуто не мина и без някои противоречиви коментари. Верен на стила си, Фънки и този път влезе в ролята на лошото ченге в журито. Реакциите на зрителите в мрежата след неговите изказвания дойдоха най-вече след изпълнението на Мариана Попова и Миро. Мариана влезе в образа на дуетната половинка на Миро – Анелия, но според Фънки не достатъчно убедително.

„Поздравления на Миро, който винаги е брилянтен! А аз през цялото време слушах дуета Миро и Мариана. Не можах да направя, Марианче, връзката с Анелия, признавам си най-откровено. Ти пя прекрасно, песента стана страхотно, но беше ти!“, заяви Фънки, а думите му предизвикаха недоволство и в Хилда Казасян.

„Браво, Мариана! Изключителна! Наистина много, много добро изпълнение!“, веднага изрази противоположно мнение тя.

Освен след изпълнението на Мариана и Миро, феновете на формата не спестиха реакции към коментарите на Фънки за изпълнението на Есил Дюран и Азис. Есил влезе в образа на Глория, която за първи път, в цялата досегашна история на „Капките“, е имитирана във формата от някого.

„Есил бе на 110% истинска! На моменти имах чувството, че чувам и виждам Глория!“, заяви с пълна убеденост Азис след края на песента, аплодиран бурно от Глория, която бе в публиката.

„Малко ми е трудно… Защото аз много харесвам Глория, много отдавна. Нищо, че съм хеви метъл… А Есил я познавам много добре като певица. Справи се много добре. За пеенето няма какво да говоря, него го има. Но когато Глория е на сцената, улавям една царственост. На теб ти липсваше! Като че ли те беше страх и се въртеше около него (Азис, б.а.)“, заяви Фънки, когото Хилда Казасян моментално прекъсна с думите: Не, не съм съгласна изобщо! Ти просто си много пристрастен, защото очевидно си тайно влюбен в Глория!“

Както можеше да се очаква, думите на Фънки нагорещиха допълнително страстите в социалните мрежи, където изпълнението на Есил Дюран предизвика истински възторг, а зрителите не се съгласиха с Ковачев.

Previous post По документи: Преслава си сменя името
Next post Жените от тези зодии избират парите пред любовта