„Хабиби“ носи $100 000 на Азис

Кралят на поп-фолка Азис има пореден повод да празнува. Песента, вкарала го в касация на New York Times за музикални диктатори през 2016-та – „Хабиби“, може да му донесе около 100 000$ печалба от YouTube. Причината – видеото към парчето събра над 1 милион гледания.

По груби сметки минималната сума, която един роден артист получава за 1000 гледания в платформата, е около $1.

“Отново 100 милиона гледания! И, разбира се, пак рекордът е мой“, написа изпълнителят във Фейсбук.

Още при излизането си хитът имаше световен отзвук в социалните мрежи, като освен от свои колеги, фолкидолът получаваше клипчета с преизпявания на шлагера от Тайланд, Виетнам, Турция и Англия.

Припомняме, че миналия декември песента на Азис „Сен Тропе“, която датира от 2011 г, също мина границата от 100 милиона гледания в платформата за видеосподеляне YouTube. „Благодаря ви от сърце! Това е празник за мен. Благодаря ви за любовта. Благодаря ви, че гледате моята музика. Вие ме правите щастлив и всичко се случва заради вас. Обичам ви!“, каза във видеообръщение той. Това безспорно е една от най-популярните песни на Азис. Преди години дори парчето бе поверено на гръцка звезда в тамошното издание „Като две капки вода“. В клипа той се появява и с една от най-иконичните си визии – на токчета и с червена къдрава коса ала Риана в пика на кариерата й.

Междувременно Костинбродският славей се е фокусирал върху две неща. Първото е участието му в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“. Второто е да се превърне в „мъжа на мечтите си“. Певецът показа, че се подлага на нова странна интервенция – за промяна на долната челюст.

Той взима мъжки хормони, като пие лекарства и се инжектира почти всеки ден.

„Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не, че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!“, обясни наскоро той.