Хванаха Златка Райкова с непознат богаташ

Раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев вероятно за някои е била като гръм от ясно небе, предвид бурната им любов и цялата публичност, с която я представиха.

За други обаче, сигурно подобен развой е бил въпрос на време, ако съдим по влюбчивостта на ексфутболиста през годините. От скорошни папарашки снимки обаче, става ясно, че и блондинката не си губи никак времето. И вече има нова, разбира се, богата любов в живота!

Кадрите са направени в един от големите столични молове, а на тях се вижда Златка Райкова и непознат мъж с брада. Снимките не показват ясно лицето на мъжа, но се твърди, че той е известен с прозвището „Кралят на черното тото“ и е на 27 години, пише Шоу Блиц. Все още твърденията са непотвърдени, но пък пикантния привкус остава.

Припомняме, че Златка и Благой са заедно от лятото на 2018-та. От доста време, преди да решат да се разделят, бяха и сгодени. Имат и дете, кръстено на баща си, Благой.

Футболистът има няколко неуспешни връзки и брака досега и общо четири деца от три различни майки – гимнастичката Христина Витанова, татарската танцьорка Есмер Омерова и плеймейтката Златка Райкова. Интересното е, че при първите две връзки все Благой беше хващан в изневяра.

Previous post Алисия потресе с признание за сина си
Next post Април ще донесе грандиозни промени в живота на тези 5 зодии