Хвани си кака: По-млада версия на Ники Илиев топли леглото на Саня

Значително по-млад мъж топли леглото на Саня Борисова от близо година, издават хора от обкръжението й. Манекенка и актриса има връзка, но я пази от любопитните хорски погледи и досега не е показвала избраника си в социалната мрежа. Тя се опасявала, че някоя напориста дама може да й го отмъкне.

Според запознати, блондинката напълно е загърбила несполуките, които изживя след развода с режисьора Ники Илиев. Свидетели нееднократно са засичали 39-годишната блондинката с актуалното й гадже. „Виждаме я често с висок и хубав мъж. Изглежда по-малък от нея, но пък си отиват“, разказват съседи на звездата.

Борисова не отрича, че е завъртяла гадже, но и не парадира с връзката си. „Да, имам приятел. Не искам да издавам повече, защото щастието обича тишината”, коментирала е хубавицата.

Саня и бившият й съпруг Ники Илиев се официално разведени от 2 години. Тя дълго време таеше надежда, че той ще размисли и ще се върне при нея, но това не се случи. Борисова настояваше за още един шанс, ала режисьорът бе категоричен, че не желае да продължи житейския си път с нея. „Надявах се, че нещата могат да се променят и затова си дадохме време. В крайна сметка се убедихме и двамата, че това няма как да се случи“, признавала е блондинката.

След развода хубавицата реши да смени професията и да зареже актьорството. Тя потърси поле за изява в различно поприще. Сега Саня работи като инфлуенсър и развива своя марка за дамски облекла. „Ще тръгна с онлайн продажби, за да видя как ще се случат нещата. Не е нещо крайно амбициозно, не го и правя с цел печалба, а най-вече за удоволствие“, споделяла е Борисова.

Близки до блондинка твърдят, че тя едва се съвзела след раздялата с Ники, защото останала не само без партньор в личен план, но и актьорската й кариера тръгна надолу. Мнозина считат, че навремето Саня успя да се наложи в киното благодарение на бившия си съпруг, който е режисьор на всички филм с нейно участие. Когато се разведе, тя остана без работни ангажименти и това я срина психически. За щастие, трудностите са вече зад гърба й.

През този драматичен период Борисова разчитала за подкрепа най-вече на сестра си Ирена, която от години живее в Дубай, но продължава да е най-близкият й човек. Красавицата Рене, както я наричат приятелите, също има противоречив личен живот. Доскоро тя бе сгодена за лесбийката Емили Милър, ала според запознати наскоро е имало гръм в рая и се е стигнало до раздяла. Каква е причината за разлъката, не е известно, пише „Уикенд“.