Хекимян не може да намери Жената, луд е по семейството

Животът е черно-бял. Има възходи и падения. Предпразнично Антон Хекимян получи дълго мечтаното от него повишение. Той вече е директор „Новини и актуални предавания“ в bTV. На шефската позиция Хекимян ще получава колосалната заплата в размер на 12 000 лв. месечно.

Голямото възнаграждение обаче едва ли ще повлияе на самочувствието на Хекимян, който продължава да живее в скромен апартамент. Неведнъж е споделял, че не е прахосник, обича да спестява, а единствените по-сериозни харчове, които прави, са за пътешествия в чужбина по време на летните му ваканции.

Тони е роден и израснал в работническо семейство в Стара Загора. Детските му години не преминали в охолство. Има по-голяма сестра.

Към днешна дата родителите му продължават да живеят в семейното си жилище в Града на липите. Антон е изключително привързан към семейството си. Редовно ги взима при себе си в София или пътува до родния край.

С голяма любов Антон се отнася към своята Баба Тонка на която е кръстен. Тя почина внезапно преди две години, а смъртта й покруси журналиста, който дори не намери сили да отиде на работа и бе заместван от колежката си Мария Цънцарова по спешност.

Другата му голяма драма, която тормози и родителите му е и несполуката в личен план.

През последните години Тони е затворил сърцето си за любов, след като изживя тежко раздялата с годеницата си и негова колежка – репортерката Василена. Двамата планираха да се оженят с възрожденска сватба. Но преди три години сложиха точка на отношението си.

В медийните среди се говори, че Василена не била вярна на Антон. Любовта им се разклати още повече, след като двамата загубили дете в третия месец. След като се разчу за трагедията Хекимян не коментира случая под претекст, че началникът му Венелин Петков му е забранил да отговаря публично на лични въпроси. Още по-трудно журналистът приема новата връзка на голямата си любов, която през миналата година роди момиченце от известен лекар.

През идния май вечният ерген ще навърши 37 години, но родителството все още не е на първи план за Антон. Той обичат децата и е грижовен чичо за своите две племенници, които всяко лято води на море в Царево, пише „Ретро“.