Холивудски актьор си взе красива българка за съпруга

Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина Петрова. Двамата се венчали на тайна церемония съвсем наскоро. Двойката се запознава в „Ню Бояна филм“ в България, където актьорът снима, а нашенката е в общи кадри с други колеги. Кристина е красавица, участва и в реклами и вече живее с Луис в Щатите.

В момента Мандилор е изключително популярен, защото участва в третата част на хита „Моята голяма гръцка сватба“, където влиза в ролята на гей.

„Нямам проблем да играя който и да било, макар, че точно жените са най-слабото ми място“, шегува се актьорът, запитан на премиерата на филма как се подготвял да играе хомосексуалист.

Преди нашенката Кристина Луис вече е имал две съпруги, с които е разделен. Първата му жена бе актрисата Талиса Сото, която след развода си с него се омъжи за брат му Костас. Това не предизвика скандали и бившите съпрузи продължиха да общуват като приятели.

Втората съпруга на Луис също бе актриса. Тя е по-известна в Австралия – Анила Заман. Тя е с 12 години по-млада от звездата, но и Анила е вече в миналото.

Кристина Петрова е третата, която казва „Да“ на красавеца. Двамата живеят в чужбина, но тя често си идва тук. Сватбената церемония е била тайна и за нея знаят малък кръг от хора.

Луис Мандилор е роден през 1966 г. в многомилионния град Мелбърн. Родителите му са гръцки имигранти (истинското им име е Теодосопулос), които са се преместили в Австралия в търсене на по-добър живот. Мандилор става известен с участието си в хорър поредицата „Убийствен пъзел“, където той играе ролята на детектив Марк Хофман.

През 1996 г. актьорът се запознава с Жан-Клод Ван Дам и той го взима във филма си – „В търсене на приключения“, който за Ван Дам бе първи режисьорски дебют. В Холивуд става известен с „Моята голяма гръцка сватба“. Филмът имаше огромен успех и събра невероятен боксофис – над двеста милиона долара. Той беше показан по целия свят и с това Мандилор стана още по-известен.

Луис има опит в работата на снимачната площадка с по-големия си брат Костас. Двамата влязоха в ролята на футболисти в лентата „Играта на техния живот“. В България той се е снимал във филма: „Рамбо 5: Последна кръв“.

„Имам сцени в началото и имах късмета да снимам със самата легенда – Силвестър Сталоун. Беше забавно! Също така снимах в България и „Doom 2“, както и част от моя продукция на име „Smokers“. България е гореща дестинация за снимки със сигурност. Обожавам храната, хората и спокойствието тук“, отговоря на въпроса за впечатлението си от страната холивудския актьор.