Хормони в поп фолка! Камелия лъсна като порно звезда

Дали фолкпевицата Камелия този път не отиде прекалено далече? Това се питат почитателите на звездата, които иначе засипват с комплименти русата фурия при всяка нейна провокация.

Изпълнителката на „Залезът и зората“ тези дни реши да разпали страстите със снимка, която навява еротични помисли на нейните почитатели от мъжки пол. Кадърът за секунди събра хиляди лайкове, а мнозина я определиха като „палава учителка“.

Този път Камелия не залага на силиконови гърди, а на палаво езиче. Тя е сложила очила, което я доближава до порно актрисите, които във филмите за възрастни влизат в ролята на учителки.

От коментарите по снимката виждаме, че Камелия е получила този ефект и всички я възприемат като „палавата даскалица“ и открито изразиха своите желания. Камелия с намигване отговори на всички, чиято фантазия се развихри с пълна сила и я написаха различни сценарии с нейно участие.

По случай своя 50-ти юбилей, Камелия и нейният приятел Цветин си подариха екзотична почивка, но за пореден път решиха да не дразнят обеднялото население с тузарски снимки. Камелия няколко пъти е заявявала, че обича да пътува и да се радва на хубави места, но не прави публични своите почивки, защото хората са бедни и по този начин ще ги озлоби

Previous post Актьорът Ники Станоев си присади коса
Next post Гери-Никол изкара книжка след 5 години и подкара джип