Християн Гущеров биел Светлана, оплакала се в полицията

Миловидният дебеланко Християн Гущеров се оказа домашен насилник! Милионерският син е нападнал съпругата си Светлана тази нощ около 1,15 ч в дома им в квартал „Бояна“. Според близки до уж перфектното младо семейство Християнчо е смачкал ръчичката на възлюбената си. Бившата плеймейтка се е оплакала в полицията и вече е образувано досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда, твърдят от GlasNews.bg.

Припомняме, още през август миналата година Светлана Гущерова обяви, че подготвя развод, макар че е бременна с второ дете, с мъжа си. И не само обяви намерението да се разведе, но направи плейбоя Християн Гущеров на две стотинки, цитирайки бившата половинка на милионерския син – Мария, по-известна като Мара Отварачката.

„Бившата жена на Християн е била права за него. Това е един мъж, който има проблеми с алкохола и баща, който не си поглежда детето. Мисли си, че след като плаща за гледачки и шофьор на детето, е достатъчно. Жал ми е и ми е мъчно, че детето няма баща, който дори един път не му смени памперса и не е поседял с дъщеря си дори 2 часа. Това е един ужасен човек“, написа в поста си тогава Светлана.

Много от „просветените“ бяха на мнение, че фалиралият бизнесмен вече няма средства да задоволява капризите на жена си, а Светлана била известна с меркантилния си нрав, и обясниха с това действията на плеймейтката.

Други решиха, че причина за раздялата са редовните изневери на Гущеров. До този момент Светлана не беше сигнализирала за домашно насилие, но… случаят отпреди дни може да се окаже в основата на развалените отношения в двойката.

А историята като че ли се повтаря… Припомняме, преди години близки приятелки на Мария разкриха истината, че милионерът доста често биел фолк звездата. Певицата сама разкрила, че била принудена да търпи обиди, грубости и шамари.

Припомняме, синът на бизнесмена Добромир Гущеров – Християн, е известен не само сред светското общество, но и на полицията – през 2018-а имаше 2 обвинения срещу него за боя между 2 компании и за отказ да се подчини на полицейско разпореждане. Според полицаи Християн и хората му се бяха сбили с друга група мъже на път към кв. „Бояна“, след като слезли от колите си. Преди това е имало гонка. Разпрата тръгнала в известното столично заведение „Домби бар“, тъй като любимата на Християн – плеймейтката Светлана Василева тогава, била подложена на унижение. Ако се съди от сигнала до полицията на вече госпожа Гущерова, унижението продължава. Този път от собствения й съпруг.