Христо Стоичков отмаря на лов с авери в Ардинско

Иконата на родния футбол Христо Стоичков използва завръщането си в България за своята най-голяма страст извън футбола. Модерният ляв е известен като запален ловец и това беше причината да посети Родопите през отминалия уикенд. Заедно със свои приятели авджии Камата постреля на воля из шубраците край ардинското село Русалско.

Посещението на футболната легенда не остана незабелязано за местните хора. Те не пропуснаха възможността да вземат автограф и да си направят снимки с единствения българин, носител на Златната топка.

„Първите 50 ги минах отлично! Оттук нататък ще бъде екселентно! Почваме лов и риболов, по-спокоен живот, къде на плаж, къде някъде другаде, по-спокоен живот, по-умерен, ама няма да се предам лесно!“, заяви Стоичков преди време в свое интервю за приоритетите му занапред. Знаменитият пловдивчанин ще навърши на 8 февруари догодина 55 години.

Преди четири години Христо бе на сафари в Зимбабве, но сега заради пандемията се отказа от екзотични дестинации за ловуване, обясняват приятелите му.

 

Previous post Предричат на Меган Фокс скорошна сватба
Next post Фолк ветеранката Луна става крупна бизнесменка