Художник с 8 съпруги разкри тайната на семейното щастие

Тайландец, женен за осем жени, сподели своята тайна за щастлив и успешен семеен живот и възгледите си за брака, съобщава „Сън“.

Художникът и татуист Онг Дам Сорот среща бъдещата си първа съпруга на сватбата на свой приятел. Той бързо ѝ предлага брак и двамата се женят, пише Блиц.

Скоро Сорот вижда на пазара привлекателна жена и се запознава с нея. Тайландецът решил след не много дълго мислене да направи новата си позната своя втора съпруга и обсъдил тази възможност с първата.

Жената се съгласила при условие, че той първо заведе кандидатката вкъщи, за да може тя да се запознае с нея. В крайна сметка жените се оказало, че се разбират помежду си и татуистът вдигнал още една сватба.

След известно време мъжът се запознал с нова жена в болница, влюбил се в нея и я направил своя трета съпруга. Където са три, там са шест, помислил си тайландецът и намерил още три съпруги онлайн – запознал се с тях във Facebook, TikTok и Instagram.

Седмата си съпруга Сорот среща в храм, а осмата – по време на почивка с четири от съпругите. Мъжът има едно дете от първата си съпруга, а други две от съпругите са бременни.

Жените живеят в четири стаи: по две във всяка. Те имат график за посещения в спалнята на съпруга си, който са одобрили заедно. Въпреки това, както посочва майсторът на татуировки, той не се притеснява, ако някоя от съпругите поиска да го напусне.

„Ще попитам три пъти дали съпругата е решила окончателно, че иска да се раздели. Ако отговорът всеки път е „да“, ще я пусна“, обяснява Сорот.

Както посочва тайландецът, много хора погрешно смятат, че той сигурно е много богат, за да може издържа такова семейство. Той добавя, че всички съпруги изкарват сами парите си – продават занаятчийски изделия и аксесоари.

Previous post Деси Стоянова: Удариха ме в лицето, избиха ми лещата
Next post Не остават длъжници! Тези зодии винаги си отмъщават