Цветелина Грахич се омъжи тайно

Бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-ку бенд Цветелина Грахич съобщи неочаквана новина, която изненада дори голяма част от нейните близки приятели. Босненката съобщи за голяма новина в личен план, която със сигурност ще преобърне живота ѝ.

Грахич вече е в отбора на омъжените жени. На 6 юни тя и приятелят ѝ Кристиян са сключили брак и са си разменили красиви златни халки, които да им напомнят за брачния обет, който са си дали пред Бог.

Цвети и нейният любим споделиха кадри с пръстените и по този начин обявиха голямата новина, пише show.blitz.bg. Но не става въпрос за типична сватба, тъй като отсъства булчинска рокля, костюм, ритуали, гости, забава и т.н. Просто са решили да се венчаят мирно, без излишен шум. И така се оженили по дънки. Тази практика е доста модерна в последните години.

Но за музиканти, каквито са младоженците, е доста странно да изберат да се оженят по толкова тих начин. Самата Грахич е споделяла в свое интервю, че мечтае за голяма и шумна сватба. Техни приятели се надяват, че все пак младоженците ще организират забава, каквато повелява за изпълнители от техния жанр.

„С него се разбираме прекрасно, може би само в студиото се караме, когато записваме нещо и всеки си казва мнението, но през останалото време просто сме еднакви.”, призна неотдавна в свое интервю Грахич по повод Кристиян.

Певицата признава, че фейсбук ги е запознал случайно. На десетия ден двамата заживяват заедно. „Поканих го на гости и той дойде с едно малко куфарче, аз се уплаших, защото сме едва в началото, но така си и остана вкъщи и сега живеем заедно.”