Цветелина Янева сред VIP-гостите на концерта на Бионсе в Дубай

Бионсе направи противоречиво завръщане към коцертната си дейност след четири години пауза в Дубай, а Цветелина Янева беше сред малкото гости, които се наслаждаваха на шоуто на живо. Родната поп-фолк звезда имаше VIP място на първи ред, откъдето изгледа безупречното шоу на американската си колежка.

Цвети качи стори в Instagram от началото на концерта, от което се вижда, че едва ли не е на метри от Бионсе и мегазвездата все едно пее специално за нея.

Бионсе изпя 19 песни в луксозен хотелски комплекс в Дубай и представи общ дует с 11-годишната си дъщеря Блу Айви.

Според уебсайта Stereogum, Бионсе не е изпяла нито една песен от излезлия през 2022 г. албум „Renaissance“. Този албум беше определен като „любовно писмо“ до пионерите сред изпълнителите на черна музика и куиър шоу.

Британският вестник „Гардиън“ е потърсил представители на певицата за изясняване на решението ѝ да изнесе концерт в ОАЕ.

Публиката на концерта е трябвало да прибере мобилните си телефони в калъфи, за да се предотврати снимането, но това явно не е важало за най-вип гостите, сред които е била и нашата звезда Цветелина Янева, пише Vbox7. Независимо от строгите мерки за сигурност кадри от събитието се появиха онлайн.

След концерта в Дубай представителите на Бионсе разпространиха официални снимки от шоуто, за което хонорарът е бил над 24 млн. долара.

Все още няма дати за турне на певицата, представящо албума „Renaissance“.

Previous post Фолк певица съобщи, че се завръща на сцената след раждане
Next post Емилия заприлича на Камелия след последната трансформация