Цвети от „Фермата“ остави Виктор и се върна при старото си гадже

Една от най-големите красавици в стопанството от последния сезон на „Фермата“ – Цветелина Лозанова, се върна в обятията на мъжа, с когото имаше връзка преди предаването. Това разкри самата тя, като пусна снимка с гаджето си от лъскав хотел в Дубай.

„На първо място любовта е приятелство. Благодаря, че не ме остави в нито един момент дори и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато летя застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме заедно, падахме много, нямахме нищо и все пак имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, защото всеки ден е магия!“, пише Цвети към кадъра на възобновената любов.

Обясненията в любов веднага разбуниха духовете на феновете на Лозанова и заваляха въпроси, свързани с друг участник от „Фермата“ – Виктор, с когото често бяха засичани да си разменят любовни ласки. След като излязоха от формата двамата обясниха, че все още се опознават и отношенията им са в развитие, но така и не потвърдиха, че са заедно.

След обвинение от страна на неин последовател, че е зарязала патриота Виктор, тъй като той не ходил в Дубай, Лозанова отговори, че не се интересува къде ходи бившият ѝ съфермер.

Previous post Внучката на Тодор Колев в първото кабаре у нас
Next post Поп фолкът й стана тесен: Глория сменя професията