Цвети се оплака от Криско, вкъщи нищо не похващал

Въпреки че имаше слухове, че Цвети и Криско са разделени, които те упорито отричаха със седмици, напоследък любовта между тях сякаш се подновява с нова сила. Това обаче, не пречи междувременно брюнетката да се оплаче от мъжа си, пише Шоу Блиц.

Наскоро в стори в социалните мрежи Цвети заяви, че до някаква степен осъжда Криско, който я счита, едва ли не, за домакиня, която трябва да се грижи за всичко вкъщи, а той самият нищо да не пипва.

Темата определено предизвика голямо внимание, особено сред дамската част от последователите на Цвети, за които много от написаното звучи достатъчно познато. И, разбира се, са изцяло на нейна страна.

Наскоро по особено хумористичен начин Цвети пусна клипче в профила си, което накратко описа ситуацията. На английски на фон се чува женски глас, а Цвети разиграва случката пред камера. „Къде, по дяволите, е чистачката ни?“, се чува на клипа, като в същия момент монологът продължава „А, това съм аз“. Някои от фенките на половинката на Криско също се припознаха във видеото.