Целувате ли се добре? Зодиакът ще ви издаде

Звездите издават колко добре се справяме с целувките според зодията си. Астролозите са подготвили списък с най-страстните знаци на зодиака, които знаят как да се целуват най-добре.

Лъвовете са много страстни натури, които добре осъзнават своята привлекателност и сексуалност. Първата им целувка ще бъде незабравима за вас, просто се отпуснете и се забавлявайте. Изразът „най-сладката уста“ несъмнено отива на хората, родени под знака на това съзвездие.

Девата може да ви даде първа целувка като в истински филм. Представителите на този знак са както романтични, така и пламенни любовници, които умело съчетават нежността с това кога да са напористи и сякаш усещат точния момент за всичко.

Най-горещите целувки са със Скорпионите. Тези хора буквално ще ви потопят във вулкана на страстите, в добрия смисъл на думата. Чувствата на Скорпионите пламват внезапно, така че първата целувка няма да ви накара да чакате дълго.

Овенът е солидна натура. Те се подготвят за всичко с усет и последователност, дори за първата целувка, и не забравят да действат по план, проверен през годините. Това, обаче, не пречи на партньора на Овена да получи незабравимо преживяване.

Раците просто обичат да се целуват. Те го правят страстно, с ентусиазъм и не си правят труда да отлагат във времето, за да получат първата си целувка. Това събитие ще бъде красиво, вълнуващо и запомнящо се. Астролозите вече споделиха предсказанието, че три знака на зодиака ще достигнат личното си щастие едва в напреднала възраст. За някои това звучи отчайващо, но за други е добре, тъй като сега градят кариера и нямат време за чувства и губене на време.

Според експерти, жените, родени под съзвездията Близнаци, Скорпион и Водолей, ще могат да срещнат своята половинка след поне 30 години, пише сайтът Флагман.бг. Всичко е по вина на неприятните черти на характера им, твърдят астролозите. Характер или не, покрай изброените по-горе знаци на зодиака, на чиито целувки трудно може да се устои, всеки ще успее да намери половинката си, пък било то и след 30 години. Не се отчайвайте. Всичко е въпрос на желание и приоритет и малко намеса от страна на звездите, пише fakti.bg.

Previous post Емил Костадинов ще става дядо
Next post Най-добрите съвети за икономично пазаруване