Цеца Величкович ще снима риалити в България

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София, който ще се състои след две седмици, по-точно на 1 декември тази година. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ни ще пристигне и телевизионният екип, който снима предаването „Цеца и децата“.

Шоуто, в чиито епизоди звездата заема централна роля, е съвсем ново риалити, излъчващо се всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV“. В него зрителите имат възможност да видят различни моменти от личния живот на цялото семейство, съобщава life.dir.bg.

В София освен изявата на изпълнителката на сцената на най-голямата зала у нас, почитателите ѝ ще разберат как преминава подготовката на певицата преди значимата изява, има ли тя определени ритуали, колко е строга към хората, които работят за нея, и какви са изискванията ѝ към нейния музикален екип.

В телевизионно интервю за българската публика тя сподели, че подготвя няколко изненади за хората, които ще присъстват на грандиозното събитие, насрочено за първата вечер на следващия месец, като обеща, че всички те ще си изкарат страхотно и незабравимо в залата.

Цеца празнува 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“, която вече е преименувана на „Арена София“, като билетите за него свършиха рекордно бързо. Само за броени дни, след като бяха пуснати в продажба, те се разпродадоха. Огромният интерес към представлението се превърна в причината екипът ѝ да вземе решение да подсигури допълнителни места за всички, които не успяха да се подсигурят с пропуски. Сега всички почитатели на изпълнителката на “ Lepi grome moj“ могат да закупят последни бройки седящи билети на цена от 45 лева за последното трето ниво в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна.

Важна информация за родители на лица под 18 години желаещи да посетят събитието:

Лица до 18 години ще се допускат на концерта с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълна информация за достъпа на деца в залата и как да изтеглите своята декларация търсете на сайта www.ceca.bg