Цецо и Виктория заедно, както той искаше – на ресторант и с хубави дрехи

Цецо в „Игри на волята“ имаше една мечта – да изведе колежката си по спорт Виктория на среща, на която ще са с красиви дрехи, ще седнат в някой ресторант и ще се насладят на време заедно. Е, това се случи!

Е, ще разочароваме романтиците, тъй като става въпрос за излизане с всички участници от „Игри на волята“, на което присъстваха и двамата волейболисти.

Всъщност в интервю за Vbox7 Виктория даде много ясно да се разбере, че между тях двамата освен приятелство, няма нищо друго. „С Цветан след предаването си останахме само приятели и следващият въпрос сега е: „Защо?“. Явно защото така е било писано, но това не пречи да имаме едно страхотно приятелство“, заяви тя.

Самата Виктория в момента е едно от най-горещите телевизионни лица и редовен гост в студиата покрай Световното първенство по футбол в Катар. Трябва да признаем, че явно си я бива и в това, а прогнозите ѝ засега се сбъдват с голяма точност.

Иначе Виктория сподели, че ще посрещне коледните празници със семейството си вкъщи. Тя има брат, с когото очевидно имат доста силна връзка и са доста често заедно. „Ще си обуя дебелите коледни чорапи, ще си облека коледния пуловер, ще си направя греяно вино и ще прекарам празника с най-близките си хора“, обеща си Виктория.