Цитиридис започва новия ТВ сезон като политактивист

Стана ясно каква съдба очаква „Шоуто на Цитиридис“ по bTV, след като месеци наред в публичното пространство се тиражираха какви ли не слухове.

Точката е сложена. Стартът на новия сезон на шоуто е в понеделник, когато отново ще има смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на тв водещия с „машина на времето“, където той ще открие, че „тъпите смешки“ са абсолютно забранени, пише show.blitz.bg.

„В крак с времето“ и без да пропуска комичния елемент „Шоуто на Цитиридис“ ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това.

Със старта на новия сезон на шоуто може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България, тъй като предаването се реализира в съответствие с т.нар. „зелените практики“ (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък.

Въвеждането на „зелени практики“ се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.

През лятото за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии, подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Цитиридис и направи елегантен преход към новия му сезон.