Цитиридис се ядоса: Аз ще отслабна, но вие ще си останете тъпи!

Николаос Цитиридис отвърна на досадните коментари, които напоследък се засилват по негов адрес, че е надебелял. Водещият от bTV се е засегнал от обидите на хейтърите и дори се включи в социалните мрежи, за да изрази мнението си по темата.

„Последните няколко месеца наддадох бая килограми. Забелязва се и явно е много интересно за повечето хора, защото ме срещат непознати по улицата и вместо вечното „Здрасти, Слави“, чувам все повече „копеле, на живо си много по-дебел“. От напълно непознати това са първите думи. Понякога го казват на мен, понякога зад гърба ми, но все пак ги чувам.

Тъпо ще е да кажа, че не ми дреме за тия коментари, все пак пиша цел статус за това, ама всъщност не е за дебелината ми. Искам да кажа на тез прости хора, че аз ще отслабна, ще стана баси пичето, ще съм на върха на славата, кариерата, живота и на който друг връх искам, ще се пека на яхти с жена до мен, която вие никога няма да имате, ще пръсна панаира като цяло, а вие, драги коментатори, ще останете посредствени, тъпи, неуспешни, живеещи нещастно, коментирайки паласки на телевизионни водещи.

Щото няма нищо по-деструктивно от намесата в чужд живот без дори да си почукал, за да влезеш в него. Септември с плочки, за да ви ги ударя в главата. хубаво лято на всички дебели, слаби, високи, ниски, гейове, лесбийки, късокраки викинги и руси китайци. На другите – да пукнете от жега!“, изля гнева си водещият във Фейсбук.

Previous post Юксел Кадриев написа книга със секс поезия
Next post Деми Ловато стана гадже със сестрата на Майли Сайръс