Черната Златка вече е само спомен, вижте причината

Черната Златка е вече в историята и само ще си спомняме за нея. Плеймейтката Златка Димитрова направи кардинална промяна в живота си и не става въпрос само за новия й бизнес с шиенето на гащи. Тя реши да смени външния си вид и по нищо да не прилича на старото си Аз.

Явно русото е пак на мода, след като Димитрова реши да се конкурира с колежката си Златка Райкова и да боядиса косата си. Да, Златка вече е руса. Наименованието „Русата Златка“ няма да важи само за бившата на Благо Джизъса, а и за нейната конкурентка от зората на Мис Плеймейт.

Напоследък Димитрова не е толкова активна в медийното пространство и гледа единствено да развива своя бранд за дрехи, без да се набива в полезрението на хората с личния си живот, както правеше преди години.

Не е ясна причината, поради която е решила да сложи перхидрол на косата си и дали е наясно, че ще започнат сравнения с колежката й Райкова. Тя показа редица фотоси в Инстаграм с новата си визия. Коментарите засега са противоречиви – едни одобряват промяната, докато други отказват категорично да я приемат по този начин, пише show.blitz.bg.