Четири трика как да възбудиш мъжа, без дори да го докоснеш

На пръв поглед въпросът изглежда лесен, но все пак възможно ли е да възбудим мъжа, без да дори да го докоснем? Да видим съветите на психолозите.

Възбудете го с гласа си

Ако двамата не сте достатъчно близки, за да събудите страстите чрез докосване, както и ако не сте предвидили да го съблазните чрез облеклото, то тогава може да му въздействате с гласа си. Отдавна е доказано, че на подсъзнателно ниво човек най-често реагира не на източника на информация, а на интонацията, с която тази информация се произнася.

Ако разговорът се обърне по някаква причина и не върви в желаната посока, снижете тембъра, така че да наподобява тембъра на мъркаща котка. Според специалистите, това може да развълнува и възбуди мъжа буквално от половин дума.

Говорете бавно, без да бързате, така че речта да е приятна за ухото. Бърборенето със 150 думи в минута няма да донесе нищо добро. Мъжът не само, че ще мисли как да ви накара да млъкнете възможно най-бързо, но и може изобщо да не се стигне до страстна нощ.

Опитайте се да говорите с полушепнещ глас – това е, което ви трябва. Шепотът на подсъзнателно ниво се възприема като говорене в леглото и по този начин провокира мислите на мъжа в правилната посока.

Пряк подход, но за него си имайте едно на ум

Разбира се, можете веднага да разкриете всички карти пред мъжа, да му кажете в какви пози предпочитате и, разбира се, че точно с него искате интимност. Но, не всички жени са толкова смели, че да използват такъв метод. А и някои по-плахи господа могат да се изплашат.

По пътя на мъжкото вълнение

Просто говорете с него в лека, спокойна обстановка и по този начин го успокойте, а след това опитайте се да се приближите. Накарайте го да се чувства отпуснат, но дръжте дистанция. Говорете с него, попитайте за неговите хобита или друго, за което би говорил с охота.

В разговора се опитайте да поддържате интерес, като е много важно да изглежда искрено от ваша страна. Ако не се справите добре, нещо може да се обърка и той веднага ще го усети и ще се затвори. Вашето спокойствие и фокус върху обекта на желанието ви ще ви помогнат да го спечелите, да му помогнете да се успокои и да се държи по начина, който желаете.

Гледайте го в очите

Трябва да го гледате пряко в очите, това също е много важно. Неусетно изпробвайте техниките на невербална комуникация, копирайки неговата интонация и жестове, само не е нужно да преигравате, не забравяйте за лекотата и естествеността.

Ако спазите всички тези съвети, мисията ще бъде изпълнена успешно и ще можете да се насладите на остатъка от вечерта подобаващо.