Четири трика как да възбудиш мъжа, без дори да го докоснеш

Четири трика как да възбудиш мъжа, без дори да го докоснеш

На пръв поглед въпросът изглежда лесен, но все пак възможно ли е да възбудим мъжа, без да дори да го докоснем? Да видим съветите на психолозите.

Възбудете го с гласа си

Ако двамата не сте достатъчно близки, за да събудите страстите чрез докосване, както и ако не сте предвидили да го съблазните чрез облеклото, то тогава може да му въздействате с гласа си. Отдавна е доказано, че на подсъзнателно ниво човек най-често реагира не на източника на информация, а на интонацията, с която тази информация се произнася.

Ако разговорът се обърне по някаква причина и не върви в желаната посока, снижете тембъра, така че да наподобява тембъра на мъркаща котка. Според специалистите, това може да развълнува и възбуди мъжа буквално от половин дума.

Говорете бавно, без да бързате, така че речта да е приятна за ухото. Бърборенето със 150 думи в минута няма да донесе нищо добро. Мъжът не само, че ще мисли как да ви накара да млъкнете възможно най-бързо, но и може изобщо да не се стигне до страстна нощ.

Опитайте се да говорите с полушепнещ глас – това е, което ви трябва. Шепотът на подсъзнателно ниво се възприема като говорене в леглото и по този начин провокира мислите на мъжа в правилната посока.

Пряк подход, но за него си имайте едно на ум

Разбира се, можете веднага да разкриете всички карти пред мъжа, да му кажете в какви пози предпочитате и, разбира се, че точно с него искате интимност. Но, не всички жени са толкова смели, че да използват такъв метод. А и някои по-плахи господа могат да се изплашат.

По пътя на мъжкото вълнение

Просто говорете с него в лека, спокойна обстановка и по този начин го успокойте, а след това опитайте се да се приближите. Накарайте го да се чувства отпуснат, но дръжте дистанция. Говорете с него, попитайте за неговите хобита или друго, за което би говорил с охота.

В разговора се опитайте да поддържате интерес, като е много важно да изглежда искрено от ваша страна. Ако не се справите добре, нещо може да се обърка и той веднага ще го усети и ще се затвори. Вашето спокойствие и фокус върху обекта на желанието ви ще ви помогнат да го спечелите, да му помогнете да се успокои и да се държи по начина, който желаете.

Гледайте го в очите

Трябва да го гледате пряко в очите, това също е много важно. Неусетно изпробвайте техниките на невербална комуникация, копирайки неговата интонация и жестове, само не е нужно да преигравате, не забравяйте за лекотата и естествеността.

Ако спазите всички тези съвети, мисията ще бъде изпълнена успешно и ще можете да се насладите на остатъка от вечерта подобаващо.

Share