Шакира се забавлява с Луис Хамилтън в Маями

Шакира е била забелязана на вечеря с Луис Хамилтън в Маями.

В интернет пространството се появи видео, на което се вижда как певицата и автомобилният състезател са в популярен ресторант в Маями. Шакира върви из ресторанта и се забелязва как приближава масата на Хамилтън. Там се вижда и друг мъж, който се обръща, когато изпълнителката приближава. Луис се усмихва, докато двамата с Шакира се поздравяват. Той изглеждал щастлив, че вижда певицата, коментират от „The Sun“.

След като бяха забелязани в ресторанта, Шакира и Луис са били видени да се наслаждават на разходка с лодка. Двамата отново били в компанията на приятели.

От папарашки снимки се вижда, че изпълнителката е носила лилаво горнище на бански и лилави къси гащи. Автомобилният състезател пък е бил с бяла шапка с козирка, слънчеви очила, черен потник и карирани шорти.

На върха на яхтата се вижда надуваем крокодил.

Някои фенове посочват, че според тях може да има нещо романтично между русокосата красавица и Хамилтън. Но от „The Sun“ споделят, че звездите са само приятели.

Скоро Шакира бе забелязана и в компанията на Том Круз, припомня teenproble.net.

Певицата имаше 11-годишна връзка с Жерар Пике, но двамата се разделиха през лятото на 2022 г. Те имат двама сина – Милан на 10 г. и Саша на 8 г.

Previous post Разпадна ли се окончателно „Ъпсурт“?
Next post Ангелкова разведена, мъжът ѝ вече с нова жена