Шарън Стоун: Загубих попечителството над сина си заради „Първичен инстинкт“

Шарън Стоун погледна назад към емоционалната щета, която ролята ѝ в „Първичен инстинкт“ ѝ донесла – върху живота ѝ като майка.

64-годишната актриса се появи в тазседмичния подкаст епизод на „Маса за двама“ с Брус Бози, представен от „iHeartMedia“ и „Air Mail“. Тя разказа за последиците от филма от 1992 г., като най-голямата и драматична била загубата на попечителство над сина ѝ.

„Съдията попита моето дете, моето мъничко момченце: „Знаеш ли, че майка ти прави секс филми?“. Това е вид злоупотреба от системата, която смяташе, че може да прецени какъв родител съм, понеже играя в този филм“, сподели Стоун.

„Сега хората се разхождат без дрехи нонстоп по телевизия, а зрителите видяха за около една шестнадесета от секундата моята голота – и хайде, загубих попечителството над детето си“.

Стоун, която има трима сина – Куин, на 16, Леърд, на 17, и Роан на 22 години, добави, че случката буквално разбила сърцето ѝ и тя физически не била добре, пише life.dir.bg.

„Озовах се в клиниката Майо с допълнителни сърдечни удари в горната и долната камера на сърцето си. Тази история наистина „разби“ сърцето ми“, споделя още сексапилната блондинка със завидно IQ.

Това не е първият път, когато актрисата говори за трудностите при работата по „Първичен инстинкт“. Стоун разказа пред „The ​​New Yorker“ в интервю миналата година как снимането на филма се отразило на всички.

Даде пример с режисьора Пол Верховен, който се озовал в болница. „Синусът му се спука и кръвотечението от носа му не спираше“, каза Стоун.

Тя продължи: „Сега хората се разхождат и показват интимните си части в Netflix, но в онези години това, което правехме, беше много ново. Това беше игрален филм за голямо студио и имахме голота, секс, хомосексуалност, всички неща, които в моята ера нарушаваха нормите“.

Previous post Учители дрогирали Парис Хилтън, за да я изнасилват
Next post Кичка Бодурова се ядоса на имитацията й в „Като две капки вода“