Шефовете в Би Ти Ви: Кадиев, още едно закъснение и си аут!

Атрактивният тв водещ Сашо Кадиев е на ръба на уволнение. Актьорът сътвори пореден гаф, като закъсня за ефира на „Преди обед” и отново изправи косите на екранната си партньорка Деси Стоянова, която редовно се оплаква от тоталната му липса на дисциплина.

В 9:30 ч. новинарката пак трябваше да се чуди как да обяснява отсъствието на Кадиев. С репортерката Рая Пеева дори спретнаха диалог за причината, довела до закъснението на Кадиев.

Закъснението на Кадиев обаче, отприщи серия от любопитни признания в ефир. Първо Рая Пеева призна как заради успиване не е отишла да играе в детско представление. Събудила се чак в 12:30, когато постановката била отдавна изиграна от колегите й. За щастие в театъра имало втори, дублиращ екип и така отсъствието й било покрито. „Не казах какво съм правила предната вечер, за да не ме уволнят. Няма да го кажа и сега, защото може и оттук за ме уволнят“, засмя се Рая.

След това и Деси Стоянова не скри, че е закъсняла за работа, само че един-единствен път. Появила се в bTV 20 минути по-късно, отколкото планирала, а този ден бил важен, тъй като по сценарий със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси искала да е на терен по-рано от обикновено. Закъснението й обаче не спънало ефира.

В крайна сметка Сашо Кадиев влетя в студиото с 40 минути закъснение и заяви, че… тъй като днес е Еньовден, е спазил стара семейна традиция – да бере билки призори. Станал в 4:30 ч. и хванал гората, където обаче се оказал без покритие на телефона и така и не могъл да предупреди. Както се досещате – обяснението му слиса и екранните му партньори, и зрителите пред малкия екран.

Previous post Плачков в дует с Мариана Попова на „Бургас и морето“
Next post От осмия път: Емануела на разпит в съда