Шеф Манчев се отдаде на заслужена почивка на Сардиния и Корсика

Шеф Иван Манчев и приятелката му Ива се отдадоха на екзотична почивка в сърцето на Европа.

Двамата обиколиха рая на богатите – островите Сардиния и Корсика в Средиземно море с луксозна яхта и посетиха едно едни от най-красивите ресторанти, като единият беше буквално в пещерите на крайбрежна скала. Освен в морето, нощуваха и в хотел с басейн в компанията на най-добрия приятел на кулинаря – бившия издател Явор Стефанов и втората му жена Деси Цонева. Стефанов и Манчев са много близки, а водещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ е кум на Деси и Явор, пише varna24.bg.

Пътешествията са страст за всички тях, като щерката на Митко Цонев и сегашният ѝ съпруг ходиха чак до Япония с готвача и тогавашната му приятелка Цветомила, от която той има син. Ива, която продава луксозни имоти, има само едно дете-Елина, която помага в бизнеса на майка си, а преди месец се пробва като репортер при Гала. Виктория също е единствена щерка на кулинаря и веднага след връщането си от луксозния воаяж той вдигна купон за нейната 18-годишнина, като почетен гост бе майката на Манчев.

Готвачът има и две момчета-големият Христо, който учи в чужбина и по-малкият Алекс, който е само на четири години. Първите две деца са от съпругата на готвача Мариана, с която се разведе след 18 години брак преди близо пет години.

Previous post Снежана Макавеева на патерици заради контузии от „Сървайвър“
Next post Плеймейтката Маги Бадер роди тайно второто си дете