Шеф Петър Михалчев каза чао на „Мастършеф“

Шеф Михалчев каза „сбогом“ на „Мастършеф“. Самият готвач написа в мрежите: „Приятели, на запитванията ви искам да кажа – няма да участвам вече в „Мастършеф“. Благодаря на феновете за тези 7 години. Забавлявайте се с новото жури, желая успех“, сбогува се Михалчев.

В момента текат реклами за кастинга за новия сезон на предаването, а bTV обмисля пак да вкара италианец в журито, твърдят запознати. Това е роденият в Германия, живял дълги години в Неапол и отворил ресторант в Пловдив шеф Марко Лукиари. Въпросът е обаче чие място би могъл да заеме. Все още не е съвсем сигурно, че шеф Андре Токев ще бъде освободен, след като влезе в затвора.

Когато го арестуваха за шофиране в нетрезво състояние, bTV не спря шоуто му „Ловци на храна”. Макар че поддържа имидж на консервативна медия, телевизията може да прибере обратно готвача, тъй като той продължава да се радва на много фенове, пише Хотнюз.

В същото време за шеф Петър Михалчев отдавна се говори, че се чувства изморен и отегчен от работата пред камера. Според слуховете, той едва е издържал снимките на последния до момента сезон 7 на продукцията. След като обаче телевизията даде една година почивка, е напълно възможно камерите да са започнали да му липсват. За Силвена Роу е почти сигурно, че ще остане в „Мастършеф”.

Пловдивчанката вече прави и собствено предаване в Би Ти Ви – „Моето звездно парти”. То засега е планирано с два сезона, като вторият трябва да приключи малко преди старта на „Мастършеф” 8. Ако обаче има успех, тя може да подпише договор за още няколко сезона.

Previous post Поп фолкът е възмутен от подигравките в „Капките“
Next post Проговори смятаната за новата на Благо Джизъса