Шеф Силвена Роу: Започвам ново шоу, което ще е изцяло за начин на живот

Шеф Силвена Роу е специален гост готвач на Малдивите, а съвсем скоро стартира и свое шоу в ефира на bTV, пише skandal.bg.

„Шоуто ще е изцяло за начин на живот – за приготвяне на здравословни храни с най-колоритните личности от България. Ще е с много въображение, нещо, което всеки ще иска да получи за себе си.“ – издава повече за предстоящия проект шеф Роу.

В момента тя е гостуващ готвач на Малдивите. „Тук предлагам супер храни, пълни с витамини и минерали. Най-добрият начин за усвояването им е, като ги приемаме именно чрез храната.“ – разказва за работата си на острова тя.

Храните, които използва шеф Роу са специфични. Споделя, че работя много с кокос, банани и локални продукти.

„Което не мога да намеря, съм си донесла. Моят акцент е пробиотичният и пребиотиният компонент. Звезда в менюто ми е пробиотичната тарта с боровинки, която е без захар и без глутен.“ – издава тя за вкусотиите, които приготвя.

На Малдивите шеф Силвена Роу занесла и специални кефирени зърна, които комбинира със сокове от местни плодове. Издава, че с този продукт определено е впечатлила местните готвачи, за които той бил непознат.

Вярва обаче, че най-добрите пробиотици са от България. Те и другите качествени храни са отговорни за здравето на хората, а не теглото му.

„Не е нужно човек да е кльощав и слаб, трябва да е здрав. По-малки количества, но по-качествени храни. Аз съм здрава и ям точните храни. С възрастта всички трябва да намалим количеството храна, защото не изразходваме толкова калории като преди.“

Previous post Ученически любови омагьосват Гунди и Митата, момиче зад щанда задоми Камата
Next post Радост в попфолка! Вижте коя звезда ще има бебе отново