Широко сърце! Джордж Клуни подари 14 милиона на приятели

Холивудската звезда Джордж Клуни изненадал с по милион долара в брой 14 свои приятели. Един от дългогодишните близки на актьора – Ранди Гербер, разказа за това преди три години, а сега Клуни разкрива подробности как се е лучило това.

Той поканил най-близките си приятели на вечеря. Това се случило през септември 2013 г., точно преди премиерата на филма с Клуни „Гравитация“. Продажбата му по кината завършва като „много добра сделка“ за него, тъй като той е бил платен на базата на процента от боксофиса, както и неговата колежка във филмовия хит – Сандра Бълок. Приблизително по същото време той се запознава с бъдещата си съпруга Амал, въпреки че все още не са в близки отношения. Така че той все още не е имал истинско семейство.

Затова Джордж решил да празнува с тези, които тогава били неговото семейство.

„Помислих си, че всичко, което имам, са тези момчета, които през последните 35 години ми помагаха по един или друг начин. Спях на диваните им, когато ми беше трудно. Даваха ми заеми, когато нямах пари. Помагаха ми точно когато се нуждаех от помощ в миналото. Така че сега аз им помогнах“, каза Клуни пред GQ.

Следващият филм, в който Джордж Клуни ще се появи, е драмата “The Midnight Sky”, с премиера 23 декември тази година.