Щастието на Ралица Паскалева и най-важната роля

Вярваща в Бог, пътешественик, любител на морето, обичаща семейството и майка на Максим. Така Ралица Паскалева описва себе си. Фен базата й скочи до небето със слагането на престилката на д-р Стилянова в хитовата медицинска сага „Откраднат живот“. Това лято обаче тя се настани край морския бряг, за да влезе отново в ролята на водеща на риалити формата „Игри на волята“.

Да се върнем обаче в началото. Чаровната брюнетка е родена в град Русе през 1989 г, но в детските й години семейството се мести във Варна, където тя завършва гимназия. Тогава се заражда и любовта й към морето. По това време Ралица е пленена от митовете за Египет, от култа към женската красота и категоричния инженерен гений на неговите хора.

Мечтае да завърши археология

и някой ден да премести постоянния си адрес в страната на фараоните. Развива силен сантимент към арабския свят и усещането за свобода, което дава пустинята. После решава, че в България едва ли ще успее да направи кариера ала Индиана Джоунс и НАТФИЗ сам си я избира. От първия път в класа на проф. Стефан Данаилов. Но си поставя условие – да я приемат такава, каквато е – с огнена коса и нашарена с пиърсинг. Тя е категорична, че името на звездата от класики като „Дами канят“ и „На всеки километър“ има различна тежест в кариерата на възпитаниците му. „Без да омаловажавам другите преподаватели, но да,

етикета „ученик на Стефан Данаилов“

си го носиш не само в Академията, а и след това. Актьорството изглежда нещо хипотетично и субективно, но всъщност си е занаят, има си трикове, които се крадат. Най-важното, на което Мастера ни научи, обаче е самочувствие.“, казва Паскалева.

От 2011 до 2012 г. играе на сцената на Театър „Българска армия“ в представлението на проф. Красимир Спасов „Както Ви Харесва“. През 2015 година Паскалева завършва ускорен курс Film Acting в известната киноакадемия NYFA (New York Film Academy)

в кампуса La Femis в Париж.

Във френската столица играе цял месец в представленията Médée, L’insomnie de l’amour monstre и Casanova – Requiem for love в театър Théâtre de l’Épée de Bois.

Едва на 23-годишна възраст тя прави своя дебют пред камерата – в българския сериал „Кантора Митрани“, където й е поверена ролята на адвокат Милена Хаджийска. В актива и влизат още продукции като „Столичани в повече“, „Корпус за бързо реагиране 2“, „11 А“ и „В името на краля 3“, където си партнира със звездата от „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел.

И все пак

най-важната роля на Ралица

е тази на майка. През 2017 г стана ясно, че тя е във връзка с волейболиста Теодор Салпаров, а стрелата на Купидон ги улучила с помощта на техни общи приятели. Първото нещо, което красавицата забелязва, са пленителните сини очи на Теодор. След това двамата не спират да се чуват, а телефонната им любов се равнява на дълги часове разговори. През 2018-а те посрещнаха на бял свят общ наследник – Максим. За спортиста това е второ дете. Той възпитава още един син – Георги, плод на любовта му с бившата му съпруга Бойка Делиева. „Той е прекрасно дете – изключително сензитивно и възпитано. Мисля, че се разбираме много добре и това ме радва, защото той е част от Теодор. Радвам се, че се запознах и с майката на Жори – прекрасен човек, с когото също съм в много добри отношения“, коментира преди време Паскалева по повод по-голямото братче на Максим.

В свободното си време пък

звездата обича да пътува.

Пътешествията й са свързани и със страстта към водните спортове. Ралица е дайвър, но никога не се гмурка сама. Правила го е сред делфини на 40 метра дълбочина в Индийския океан, а най-удобната й дестинация е Гърция. Родното Черно море счита за опасно с дълбочината му, всички подмолни течения и мътната вода и затова го избягва съзнателно. „Изкарала съм курс за гмуркане, но с мен винаги има човек. С две думи съм шубе. Правя го за кеф, за това предпочитам да го давам по-бавничко и да знам, че в случай на паник ситуация ще има по-опитен човек, който да ми помогне“, призна възпитаничката на Ламбо.

Що се отнася до щастието на Паскалева, то е свързано с любимите й хора.

„Щастие. Какво за вас е щастието? Какво ви кара да се усмихнете въпреки обстоятелствата? За мен отговорът е лесен – смехът на детето ми, целувката на мъжа ми, топлата прегръдка на мама и тати, съобщението изпратено от близък приятел… Щастието се крие навсякъде и често е в най-простичките неща.“, категорична е тя.

Previous post Анелия: Вдигнах голям купон, защото имах нужда от веселие
Next post Избухват без предупреждение: Това са най-опасните зодии