Щерката на Иво Танев в скоростен развод с Десо от „Мастило“

Скоростно разведена се оказа дъщерята на шоумена Иво Танев. Албена Танева, която е част от предаването на Гала, сложи край на брака си с Десислав Данчев – Десо, който е китарист на „Мастило“. Двамата имат дъщеричка, която, разбира се, остана да живее с Албена, но и баща й се грижи за нея.

Като причина за развода близките им изтъкват постоянните скандали, огласящи дома им, които произтичали основно от разликата в годините им. Десо е с 16 лета по-голям от Албена. Надали само в това е причината обаче, по-вероятно е да имат огромни различия в характерите. Преди да започне връзката си с Албена, музикантът бе свързван в романтична интрига със солистката на „Мастило“ Вики Терзийска. Чаровното миньонче от Исперих обаче в един момент се врече във вечна вярност на шефа на голяма верига бензиностанции у нас.

Искрата на любовта между китариста и дъщерята на бившия водещ на „Треска за злато“ пламва внезапно и непланирано. По думите на самия Десислав всичко се случва по време на съвместно пътуване до морето с Албена с цел той и тогавашната му приятелка да я загаджат с общ познат. Вместо това обаче се разиграва нещо напълно непредвидено. „Отидохме на море. Лежа си аз спокойно на пясъка по корем и тя, моля ти се, ми се съблича по бански. Буквално се „забих“ в пясъка!“, описва мига на влюбването си в Албена бившият на Вики. „За моя огромна изненада баща й реагира спокойно. Поне на пръв поглед така изглеждаше. А когато разбра, че ще става дядо, каза: „Ми така е, като спите без гащи“, цитира шегата на вече бившия си тъст музикантът.

Експоловинката му Албена Танева, която е в екипа на Гала, се изявяваше и като певица. Не успя обаче да пробие особено в музикалния бранш, а участието й в „Гласът на България“ се запомни с това, че наследницата на шоумена отпадна още на първия епизод на риалитито.

„Гледам да не бъда дъщерята или жената на някой. Искам да засветя със собствена светлина, защото през годините много загубих“, разкри, преди да се качи на сцената, чаровната блондинка. Постепенно конфликтите между Албена и Десо стигнали равнище, в което детето им започнало да се държи като възрастния в семейството и не ходело на градина, за да ги пази да не се карат, пише bgdnes.bg.

В крайна сметка Албена напуснала мъжа си, за да покаже на Алина, че човек трябва да бъде достатъчно силен и смел, за да търси щастието си. Независимо че общата им дъщеря остана при майка си, Десо продължава да е всеотдаен татко. „Бащата е по-важен от майката“, категоричен е той. В това отношение той следвал примера на баща си, който за него е „велик човек“.

Previous post Актрисата Искра Донова е бременна с първото си дете
Next post Миро: С Галя създадохме „Каризма“ по неволя