Щерката на руски олигарх откраднала гаджето на Черната Златка

Златка Димитрова страда от разбито сърце след разделялата с приятеля си Кирил Танев, който беше официалната ѝ половинка почти 2 години. Новината за раздялата дойде изненадващо, тъй като никой не е предполагал. че има облаци в любовното небе на двойката. Истината се оказа прозаична, а близки до Златка твърдят, че фитнес инструкторът в последната година често се заглеждал по други дами.

„Кирил винаги е бил такъв – изневеряваше и на предишните си гаджета. Златка наивно си мислеше, че ще успее да го промени, но не успя”, разкриват край морето.

Според мълвата в Бургас, мачото от известно време имал заигравка с дъщерята на много заможен руснак, развиващ солиден бизнес в морския град. Момичето било негова клиентка в залата. Отношенията на Кирил с красивата „девушка” явно са прераснали в по-дълбоки и дълготрайни, което предопределило края на връзката му с Черната Златка.

Очевидно секси инструкторът не е устоял на дебелия портфейл на рускинята, съскат злите езици в Бургас. От известно време мачото бръмчал с ново БМВ из града, а на ръката му се мъдрел скъп часовник за над 10 000 лева, писа „Уикенд“.

След като скъса драматично с бащата на сина си Мирослав Недев, плеймейтката се надяваше, че е открила голямата любов в лицето на мускулестия треньор, но уви – отново удари на камък и пак остана сама. Според запознати, сега Златка пак ще се мъчи да намери убежище при Миро, когото няколко пъти направи за смях.

Previous post Рачков между чука и наковалнята, Анита се изнесе от имението му
Next post Владо Карамазов показа с кого живее